Ti for two

puur | edel | eigenzinnig

Innovatiever in Titaan

Onze bescheiden doch schitterende collectie van TitanFactory, specialist in titanium, staat voor kwaliteit "Made in Germany".

Titanium is edel in al zijn uitingen: vederlicht, harder dan staal en hypoallergeen. Tijdloze ontwerpen in een materiaal gemaakt voor de eeuwigheid.

Titanium ringen gesmeed met zilver, goud of platina en verrijkt met carbon, keramiek en schitterende briljanten, resulteren in contrastrijke sieraden die onvergankelijk zijn.

De veelzijdigheid en het meesterschap van TitanFactory geven jou de kans ringen te dragen die passen in de tijdgeest van de 21ste eeuw.

Breuning relatieringen zilver met diamant

Al sinds 1927 is Breuning dé specialist op het gebied van trouw en relatieringen. Juwelier Triboulette Sneek heeft uit deze serie relatieringen een schitterende betaalbare collectie zilver met diamant en zilver met geel of roségoud en diamant.

 

Breuning trouwring configurator

Juwelier Triboulette werkt tevens  met de relatiering_configurator.

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee uw ring samenstellen.

Smal, breed, bol, vlak, u zegt het maar! U bepaalt.

Kom lang bij Juwelier Triboulette aan het Grootzand 63 in Sneek

Of maak een afspraak 06-46193617

Heideman edelstaal relatieringen

Oók bij Triboulette Sneek vindt u een bijzondere collectie edelstaal  relatieringen met bijzondere gravure_mogelijklheden.Het zal u verbazen! Kom geheel vrijblijvend langs bij Triboulette Sneek en bewonder de collectie en bekijk de mogelijkheden.