Audar

Audar is een sieradenlijn met een jonge en moderne geest. Opgericht in 1975 in Barcelona, en heeft een lange geschiedenis op het gebied van ontwerp en ontwikkeling van zilveren sieraden.
Audars zijn gewaagde en grootse designsieraden, ontworpen vanuit zeer eenvoudige lijnen en gemakkelijk te dragen elke dag.
Ons belangrijkste doel is om al onze klanten tevreden te stellen door exclusieve, modieuze en hoogwaardige ontwerpen aan te bieden tegen betaalbare prijs.

Fili Paza

Juwelier Triboulette is constant  op zoek naar juist dát wat ons onderscheidt..Met deze handgemaakte sieraden uit Barcelona.laten we wéér eens zien dat design óók betaalbaar kan zijn. Aarde, water en vuur en lucht zijn de titels voor deze sieraden.

Graag tonen wij u onze ruime collectie.

Breuning

Wat zijn we trots om dealer te zijn van het mooie Breuning. Prachtige zilveren sieraden uit Duitsland. Deze schitterende designsieraden die óók in geel, wit als rosé goud te verkrijgen zijn en ieder half jaar een nieuwe aanvulling krijgt op de collectie is een must voor iedere vrouw.

Chris Alexxa NU AFGEPRIJSD -20 TOT -50 % KORTING OP DE GEHELE COLLECTIE

WIJ RUIIMEN OP DE GEHELE COLLECTIE VAN CHRIS ALEXXA.

1 STUKS -20 % KORTING

2 STUKS -30 % KORTING

3 STUKS OF MEER - 50 % KORTING.

(zie onze opruiming)

Exclusief bij Triboulette Sneek een schitterende handgemaakte en betaalbare sieradenlijn van Chris Alexxa. Zilver gerhodineerd.Tevens verkrijgbaar in bicolor,rosé of geelgoud.Dit is slechts een kleine greep uit de collectie van Chris Alexxa

ALE

De ontwerpster van het merk AlE. is Aleksandra Przybysz. Haar sieraden worden ontworpen en gemaakt in een studio in het centrum van Poznan.

Als eerste stap ontwerpt Aleksandra al haar collecties op een stuk papier. Daarna creëert zij haar sieradenontwerpen door te vouwen, draaien en knippen. Hierdoor geeft zij een driedimensionale vorm aan een tweedimensionale oppervlakte. Hiervan is het resultaat stalen en zilveren sieraden geïnspireerd door de Japanse kunst origami.
Andere sieraden zijn weer geïnsipeerd door Mondriaans geometrische kunst. Hiervoor gebruikt zij originele combinaties van gekleurde plexiglas en metaal.

Heidemann gravure sieraden

Nu in de collectie de schitterende sieradenlijn van "Heideman"
Deze serie is gemaakt van hoogwaardig staal en te graveren in vrijwel iedere denkbare gravure. Bewonder onze nieuwe collectie en vraag naar de mogelijkheden.